Nieuw project - Boevrie Brugge

Furnibo neemt met groot enthousiasme de verantwoordelijkheid op zich voor de gesloten ruwbouw van de bruisende stadswijk Boevrie, gelegen in het historische centrum van Brugge. 

Op de voormalige schoolsite van VTI Brugge wordt momenteel het ambitieuze project Boevrie gerealiseerd. Deze bouwontwikkeling omvat een diverse mix van woningen en appartementen, verspreid over 9 prachtige gebouwen.

Het realiseren van dit bouwproject brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Zo wordt er een complexe kelder van maar liefst 8000 m2 midden in het stadspark gebouwd. Daarnaast wordt de eeuwenoude techniek van kaleien toegepast in Boevrie. Deze specifieke schildertechniek, die veelvuldig gebruikt wordt in het historische centrum van Brugge, draagt bij aan de authentieke uitstraling van de stad. Met een oppervlakte van 7000 m2 zal het kaleien van de gevels in Boevrie een significante bijdrage leveren aan de esthetiek van het project en ervoor zorgen dat het harmonieus opgaat in de omringende architectuur. 

We kijken ernaar uit om dit project te realiseren, samen met Steenoven, Baltisse en de vele betrokken partners.