Furnibo's in-house prefab-afdeling

Wist je dat we bij Furnibo een in-house prefab-afdeling hebben? Met dit uniek en vooruitstrevend concept maken we doordachte prefab gevelsteen elementen. Digitaal tot in detail uitgewerkt, op de werf het juiste evenwicht tussen prefab gevelsteen elementen met complexe metselwerkverbanden en ter plaatse uitgevoerd klassiek metselwerk.
 
Een van onze recente en indrukwekkende projecten, de gehele gevel van de Suikertorens in Veurne, is het perfecte voorbeeld waarin we enkele fascinerende details van prefab façade metselwerk tonen.
 
Waarom prefab? 

Snelheid en efficiëntie: onze prefab elementen worden in een gecontroleerde omgeving vervaardigd, wat de bouwtijd aanzienlijk verkort.

Kwaliteit en uniformiteit: met prefab façade metselwerk kunnen we zorgen voor een consistent uiterlijk en kwaliteit van de vervaardigde elementen.

Complexiteit: uitdagende metselwerkverbanden worden met de glimlach omgetoverd kant- en klaar plaatsbare prefab stukken.

Duurzaamheid: de prefab elementen zijn tot in detail uitgewerkt en doordacht waardoor ze een pak minder verlies en afval genereren. Zowel in de productie als op de bouwplaats!